Image

Pentru consumatori

Aplicarea,  în cazul deficitului de putere în sistemul energetic, a graficul deconectărilor în evantai  în zona de deservire S.A. „RED Nord”

 Zilnic, Furnizorul Central de energie electrică, S.A. „Energocom”, semnalează despre existența deficitului de energie electrică în special în orele de vârf.

În această situație critică, în condițiile stării de alertă în sectorul energetic instituită de Comisia Situații Excepționale, S.A. „RED-Nord”, poate primi indicația de limitare a consumului până la volumele acoperite de contracte prin deconectarea de la rețea a clienților, aplicând deconectările în evantai.

În acest context, în cazul deficitului de putere în sistemul energetic, S.A. „RED-Nord” a elaborat graficul conform căruia vor avea loc posibilele deconectări în evantai.

 

 Graficul deconectărilor în evantai

 

În vederea dispoziției CSE nr 44 din 25 octombrie 2022 (https://gov.md/sites/default/files/document/attachments/dispozitie_cse_nr._44_din_25.10.22.pdf), recomandăm clienților să reducă pe cât este posibil consumul de energie pe tot parcursul zilei, dar în special în orele de vârf ale dimineții 6:00-10:00 și serii 18:00-23:00.

 

©2024 RED-Nord Toate drepturile rezervate

Contacte

Republica Moldova, MD-3100,
m. Bălţi, str. Ştefan cel Mare, 180 "A"